Sagė "Lapas"

Ir vis dėlto aš mėgstu siuvinėti. Ypač karoliukais. Kai dariau šitą lapą, tai buvau ką tik nusipirkus naujų čekiškų karoliukų, knietėjo išbandyt. Dar mėgstu patį kūrybos procesą. Kadangi esu per didelė tinginė, kad pieščiau eskizus ten ir panašiai prieš darydama darbą, tai kiekvienąkart nežinai, ko gali tikėtis. Čia pavyzdžiui neturėjo būti lapas. Turėjo būti kažkokia abstrakti forma. Bet išėjo lapas....na toks stilizuotas, sakyčiau. Esmė tame, kad nesvarbu, ar pagal planą viskas vyksta, ar ne. Svarbiausia, kad rezultatu būtum patenkintas, o aš iki šiol dažniausiai rezultatu būnu patenkinta. Tikiuosi taip bus ir toliau..
Dar keletas nuotraukėlių. Beje, niekas taip neišlaisvina fantazijos kaip sutažas. Turėjau progos daug kartų tuo įsitikinti. Nors....jei turėčiau eskizą, planą kažkokį, gal tada greičiau man eitųsi šitie darbai..? Bet ne..geriau taip, kaip yra, nes tada kiekvienas darbas išeina kitoks. Tikiuos tai yra gerai. :)

Išdovanotas sutažas

Sagė "Sentinelas". Padovanota draugei gimtadienio proga. Draugui labai priminė mašiną seklį iš filmo Matrica, tai taip ir pavadinau. ;D



Sagė "Karamelis". Padovanota jau minėtos draugės mamai Kalėdų proga.


Sagė "Adriana". Akmuo - presuotas hovlitas, super gražus. Dovana brolio merginai taip pat Kalėdų proga. Spalvos buvo užsakytos, kaip ir ankstesniųjų sagių atveju, kas žiauriai palengvina darbą. Nes iš esmės daryti papuošalą ne sau yra labai sunku. Kai darai sau, tai žinai, kad patiks. O kai imiesi daryti kitam žmogui, tai jau prasideda abejonės.. Bet, šeimininkai sakė esą patenkinti, tai aš jaučiuosi gerai. Džiaugčiausi, jei pasipuoštų kuo dažniau, bet čia jau, taip sakant, istorija nutyli... :)

Beje, įdomus pastebėjimas. Namie turiu tik du sutažo darbus. Na ir trečias, dar nebaigtas. Bet tai du darbai! O visi kiti padovanoti! ;DD Nieko nebus, reiks imtis priemonių, kad ir pati turėčiau kuo pasipuošt. :D

Kolekcija "Portretai"

Susižavėjusi vienos autorės darbais nutariau prisiminti skulptūros pamokas ir išbandyti FIMO modeliną. Rezultatai prieš Jūsų akis. Labai įdomu kurti veidukus. Kiekvienas išeina skirtingas, su charakteriu ir nuotaika. Spalvinis apiforminimas irgi gali būti įvairiausias. Žodžiu, tikiuosi šią kolekciją tęsti ir tęsti. ;D Pirmasis darbas - sagė "Mesopotamijos pirklys". Nors daug kam ši sagė labiau primena Saulę. ;DD


O čia išėjo komplektukas "Senelis". Jis taipogi jau turi naują šeimininkę. Pabandžiau naują techniką. Tikiuosi ateityje ją pakartoti. ;)

Na o čia mano vienas paskutinių darbų. Anos sagės darytos spalio-lapkričio mėnesį. O štai ši - "Smuklininkas" sukurta prieš ~savaitę. Taip pat pabandžiau naują techniką ir dovanotus karoliukus. Gaila nelabai matosi puiki tamsiai vyšninė spalva. :(

Sagė "Naktis miške"


Šiek tiek paįvairinimo sutažui, pridėjau karoliukų. Labai išėjo rimta sagė, todėl nusprendžiau išbandyt laimę prekyboje. ;DD Galiu pasidžiaugt, kad ši sagė jau pas naują savo šeimininkę. Visai patiko, kad mano darbas kažkam taip pat patiko ir žmogus nusprendė ją įsigyti. :)

O štai ir akmuo iš arčiau. Labai gražus matrix jaspis. Taip ir matau mėnulį, šviečiantį pro rudenines belapes medžių šakas... ;)

Rugsėjo mėnesio darbai (3)

Beje, pamiršau visus pasveikinti su Naujaisiais metais.. Tai sveikinu dabar! Linkiu viso ko geriausio! ;D
O dabar apie rugsėjį... Gražus mėnuo buvo, saulėtas. Kaip ir šis pirmasis vėrinys. Pavadinau jį "Saulėtasis rugsėjis"..tiesiog neįmanoma buvo atsispirti tam lapų rudumui, nutviekstam saulės..


O čia mėnesio ilgumo darbas... :D Schema iš žurnalo "Karoliukai" (Rankdarbių kraitelės specialus leidimas). Labai įdomiai šis "Gvazdikas" žiūrisi, bet reikėjo paplušėt, kol viską sugrabaliojau. Pirmą kartą dirbau su žvejojimo valu. Geras daiktas, bet labai jau lankstosi.. ;D


Na ir paskutinis vėrinys "Tinklelis". Pirmą kartą bandžiau tinkliuko vėrimą. Labai patiko, labai lengva. Padariau šį vėrinį mamai, pati užsiprašė prie savo naujojo garderobo. ;D


Sutažo kulonas "Paskutinis vasaros spindulys"


Na, o apie šitą darbą galima ir plačiau papasakoti. Man jis labai patinka. Dariau jį paskutinę vasaros dieną, jau grįžusi po atostogų. Labai šauniai švietė saulė, buvo šilta... Kadangi rugsėjo pirmoji o su ja ir paskaitos buvo dar tik kitą dieną, tai nusprendžiau save palepinti ir ką nors susiūti iš sutažo. Dar tokį neblogą akmenėlį amazonitą turėjau, tai galvoju, kodėl gi ne.. ;D Pirmą kartą čia panaudojau tris juosteles iš karto, šiek tiek užtrukau, bet rezultatas buvo to vertas.

Apyrankės


Štai pora apyrankių. Pirmoji raudona daryta vasarą. Dideli raudoni čekiški kristalai - grupiokų dovanoti. Miela apyrankė, nesudėtinga, viso labo karoliukai ir troselis.

O štai antroji juodai baltai violetine - padaryta prieš Kalėdas, draugei dovanų. Tikiuosi bus nešiojama. ;D Irgi nieko komplikuoto - karoliukai, svarovskio kristaliukai, troselis. Gaila nuotrauka ne pati puikiausia, nes susikėliau viską iš brolio kompiuterio, niekas neredaguota, netvarkyta. Bet laiko tai nėra, tai geriau tegu bus taip, negu kad iš viso nebūtų. ;)