Auskarai "Cream Pearls"

Valio!!!! Pagaliau galiu įkelti naują darbą savo laiku!! Ir nieko nebereikės pasivyti ir atidėlioti! ;D
Na ką, naujas darbas. Mokslai spaudžia, tai visai nėra laiko užsiėminėt rankdarbiais. Seniai jau kažką bedariau... Hm..
Tai va, auskarai auskariukai. Sunkiai ėjosi su pavadinimu. Bet kažkas visada vis tiek išeina.
Auskarai gavosi tokie neįprasti, bet, manau, neblogai atrodo. Tokie lyriški. :)) Bet, sakyčiau, sveria, jaučiasi, kad ausyse kažkas yra. ;D Bet...turint omeny, kokių gabaritų auskarai parduodami ir puikiai perkami parduotuvėse, tai maniškiai visai nieko.
Kadangi daugelis šito mano blog'o sekėjų nešneka lietuviškai, o lietuviškai šnekantys nelabai reiškiasi, tai turbūt nieko tokio neatsitiks, jei šiek tiek parašinėsiu ir angliškai.
Tai tiek šį kartą! :D:D
As here are people who speaks english better than lithuanian, so I decided to introduce a little in english. ;D
So....my newest earrings! I do like the colours and the soft texture of pearls, though there were some problems with the title. ;DD A simple-to-made earrings, but looks really nice. ;)

Va taip atrodo ausyse. :)

Kaziuko mugė


Na ką....ir aš sudalyvavau Kaziuko mugėje. Buvo įdomu. Taipogi šalta ir šlapia. Jei nebūčiau peršalus savo vargšių kojų ir neturėjusi predisponuojančio bronchito, tai būčiau ir ilgiau pastovėjus.. Gal net būčiau daugiau ką nors pardavusi. ;D Bet, rezultatu esu patenkinta. Sulaukiau daugybės komplimentų, netgi nupirko vieną sagę. Tolimesnis šių darbų likimas jau aiškus. Neaprašinėsiu kiekvieno, nes užimtų per daug laiko. Galiu pasakyt tik tiek, kad čia buvo mano atostogų užsiėmimas, skirtas specialiai pardavimui. Kaip ir visada, kūrybos procesas be galo malonus. Ką čia ir bepridursi. ;)